Čisté konto záložníka Jakub Váchy, sedmipatrový dort pro psychologa týmu a poločasový program Connora Mc Piera = tři body!

16.10.2017 13:34

Červeněves - Stěžery A 0:7 (0:4), 10.kolo okresního přeboru

  Stěžerská jednička Martin Tomek ze zdravotních důvodů, způsobené pokročilým věkem, nenastoupila mezi tři tyče, a tak trenérský mág Rolkouč zaimprovizal nasazením, obvykle záložníka, Váchy do naší svatyně. A vyplatilo se, neb Kuba vychytal čisté konto! ýhra se rodila poměrně jednoduše, nebot úvodní dějství přineslo čtyři branky, všechny do sítě domácího gólmana, které našemu celku dodaly dostatek klidu na kopačky. ‼️ Zatímco hráči stěžerského výběru spřádali plány na druhou půli, 70 přítomných diváků se rozhodně nenudilo. O poločasový program se totiž postaral kameraman Pier, jenž s jedním z příznivců domácího týmu, sehráli předem nacvičenou MMA scénku. Musím apelovat na diváky, aby podobné kousky nezkoušely! Jde opravdu o nebezpečné chvaty, se kterými není radno si zahrávat,” klade na srdce všem příznivcům Pier.”
Zkraje druhého poločasu jsme se nechali uchlácholit výsledkem a poněkud polevili, nicméně včas jsme ožili a přidali další tři trefy. Nutno podotknout, že spoustu šancí jsme zahodili a ve vzduchu visela čepovaná desítka. Výhru bychom chtěli věnovat členu realizačního týmu - psychologovi Zdenku Ziklovi - který oslavil 65. narozeniny! Happy Birthday B’Day Boy Ziklinho!  

- zdroj fcb/stěžery fotbal

sestava: J.Vácha - Ducháček, Bílek, Brendl, Štosek - Vejchoda (66.Mokrejš), Gabriel, Štěpánek (55.Bleha), Tušic - Borovský, K.Vácha (46.Pešl)
góly: Borovský 2, Gabriel 2, Tušic, Kája Vácha, Pešl