Nedáš gól, nevyhraješ

09.10.2017 10:18

Stěžery A - Lhota pod Libčany A 0:2 (0:1), 9.kolo okresního přeboru

Dnes jsme byli lepším týmem, ale nemáme ani bod. Stěžery byly od úvodu aktivnější a mohly jít do vedení, když se na konci Ducháčkova centru dostal do zakončení Gabriel, nicméně hostující brankář míč reflexivně vyrazil. Na druhé straně jsme pak inkasovali v podstatě z ničeho. Standardka Lhoty ze střední vzdálenosti se od zdi odrazila hodně do výšky a nikým neobsazený Halberštát se štěstím protlačil míč za Tomka. Po změně stran se domácí hnali za vyrovnáním, ale byli to opět hráči Lhoty, kteři se radovali z branky. Ostrý míč ze standardky na hranici velkého vápna uklidil nekompromisní hlavou Vyleťal, který tak upravil na konečných 2:0 z pohledu Lhoty. V poslední minutě mohli domácí alespoň snížit, ovšem Gabrielův pokus po Vejchodově pobídce zablokovala defenziva hostů.
Diváci: 80.
Sestava: Tomek - Štosek, Bílek (46. Samšeňák J., Ducháček, Brendl - Borovský (65. Mokrejš), Gabriel, Vácha J., Vejchoda - Pešl, Vácha K.

 

Jeníkovice - Stěžery B 4:1 (1:1), 9.kolo IV.třídy, sk.A

Sestava: Štěnička -  Široký (67.Lán), J.Doležal, Archleb, A.Pavlík - Shejbal, Skořepa, Hušek, D.Doležal - Tluka (55.Formánek), Bleha (69.L.Gabriel)

gól:18.Hušek