Stěžery A - Myštěves 3:4

27.08.2017 22:16

Srdnatý výkon i parádní otočka v oslabení na body nakonec nestačily

Tyto příběhy známe spíše z Anglie. Červená karta, spoustu žlutých, emoce v hledišti a úchvatné obraty... ale postupně.
Do utkání vstoupili lépe hosté, o což jsme se, jak je naším zvykem, postarali my vlastní brankou (již třetí ve dvou zápasech). Ve zbývajících minutách se hrál na Okresní přebor nadstandardní fotbal, ovšem oba gólmani drzěli skóre nezměněné. Do kabin se tak odcházelo za nepříznivého stavu 0:1. 
Druhý poločas měl už všechno. V 58. minutě odešel poněkud zbytečně do sprch domácí Pešl, když od sudího uviděl ČERVENOU KARTOU (po 2. žk). Hosté využili přesilovku brzy, když se o čtyři minuty později prosadil pohlednou trefou z vápna O. Lekeš. Nicméně domácí předvedli parádní ZMRTVÝCHVSTÁNÍ. V 65.minutě snížil přízemní střelou na zadní tyč J. Samšeňák. A co víc, ten samý hráč byl v 82. minutě faulován v pokutovém území, takže následovala PENALTA! Tu s přehledem proměnil Gabriel a bylo VYROVNÁNO! To zdaleka nebylo vše. O tři minuty později nastřelil ve vápně J. Vácha penaltového exekutora, od kterého se míč šťastně odrazil za bezmocného gólmana Myštěvse - 3:2!
Senzační vedení ale stěžerský celek v závěrečných minutách neudržel. V 88. minutě se míč se štěstím dostal ke Šmídovi, jenž prokázal zkušenosti a z bezprostřední blízkosti vyrovnal na 3:3! 
Rozhodčí se ve velmi vyhrocené atmosféře rozhodl NASTAVIT ČTYŘI MINUTY, což hosté ještě dokázali přetavit ve vítěznou branku, která nakonec padla v 93. minutě!!!
Stěžerští předvedli opravdu bojovný výkon, ale body putují do Myštěvse.
Branky: 2x Gabriel, Samšeňák.
Sestava: Tomek - Mlateček (72.Štosek), Brendl, Bílek, Samšeňák - Tušic (73. Borovský), Gabriel, Vácha, Vejchoda - Pešl, Vácha K. (63. Mokrejš).
Diváci: 150.  zdroj: fcb/Stěžery-fobal