Domácí v druhé půli otočili vývoj utkání, Stěžery tak odjíždí bez bodu...

23.09.2019 08:36

7.kolo okresního přeboru mužů

Lovčice - Stěžery A 3:2 (1:2)

Domácí v druhé půli otočili vývoj utkání, Stěžery tak odjíždí bez bodu... - zzdroj FCB Stěžery-fotbal.
Radim Pavlík: Buhužel nemohu souhlasit s popiskem. Domácí neotocili, to Stěžery svým přístupem, ve druhé půlce, darovali domácím tři body. To nebyli domácí kdo vyhrál tři body. Vyhráli je pro Lovčice stěžeráci - zdroj FCB Stěžery-fotbal.

  V uplynulém víkendu se Falcons vrátili z nejdelšího výjezdu bez bodů, když domácím Lovčicím ostudně podlehli 2:3. Domácí šli sice do vedení již v druhé minutě, když se k dvojnásobné dorážce dostal Koubek. Stěžery ale dokázaly na nepříznivý průběh zareagovat, vytvářely si šance a ještě do poločasové přestávky dvěma góly Halberštáta otočily stav utkání. Při vší úctě k soupeři, Falcons se měli v první půli prosadit ještě alespoň dvakrát a bylo by po zápase. Bohužel, druhé dějství nabídlo nepředvídatelné představení, za které by stěžerští byli na divadelních prknech vypískáni. Zbytečná zbrklost, podcenění soupeře, špatné nasazení a především přístup... to vše se podepsalo na tragickém druhém poločase,  během kterého domácí dvěma góly utkání otočili a nakonec zvítězili 3:2.

 "Po dlouhých a dlouhých chvílích, kdy jsem musel rozdýchávat druhý poločas v Lovčicích, jsem začal znovu uvažovat jako člověk a ne jako býk s červeným praporem před očima. Závěr je pouze a jen jeden: Každý ať si nasype popel na hlavu a to nejen za svůj výkon, ale hlavně za své chování v druhé půli. Markantní způsobem se musí změnit nejen přístup hráčů a ochota se odevzdat za kolektiv, ale hlavně ta komunikace mezi sebou i  směrem k rozhodčím. Prostě musíme začít JINAK a hlavně LÉPE," shrnul své dojmy trenér Radim Pavlík. - zdroj FCB Stěžery-fotbal.