Zápas plný zvratů skončil dělbou bodů. Chlumecká střelnice s nerozhodným výsledkem.

19.08.2019 08:10

2.kolo OP mužů, 18.8.2019

Chlumec C - Stěžery A 4:4 (3:2)

  Ač celý týden pršelo, na utkání Stěžer dorazilo sluníčko. A to se vší parádou. Za úmorného vedra byla k vidění strhující bitva, která nestranného diváka musela bavit. Jak se osmigólová přestřelka rodila?

  Do vedení šli Falcons v třinácté minutě, kdy standardní situaci zpoza vápna poslal nechytatelným projektilem za záda domácího gólmana ostrostřelec Tomáš "Rakeťák" Tušic. Na úvodní branku ale dokázali chlumečtí adekvátně zareagovat, když po půl hodině hry vedli 2:1. Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Parádní kolmici Filipa "Iniesty" Huška převzal Raheem Halberštát, který přesným přízemním pasem oslovil Conora Váchu, jenž ve skluzu dopravil míč do sítě - 2:2!  Co na plat. Stěžery ještě před poločasovým hvizdem opět inkasovaly. Škoda, škoda, škoda. Pavlík boys inkasovali během 45 minut tři laciné branky, z čehož se, doufejme, do dalších zápasů poučí.  Sympaticky hrající Stěžery nicméně nesložily zbraně a opět vyrovnaly! Gabrielův pas za obranu si uzmul agilní Halberštát, jenž ostrým centrem posadil míč na hlavu Váchy, který se hlavou nemýlil - 3:3!  Kdo by čekal, že Falcons opět brzy inkasují, nemýlil by se. O pět minut později šli domácí do vedení 4:3. S tímto stavem se nicméně nehodlal smířit hlavičkový mág Jan "Koller" Samšeňák, který přesným zakončením, pochopitelně hlavou, uzavřel gólový výčet na končených 4:4!  V samotném závěru mohli Falcons uzmout tři body na svoji stranu, ale od tříbodového zisku je dělily jen centimetry. 

  Tým si tak s pokorou veze bod ze hřiště velmi silného celku, který doma jen tak tratit nebude.  Fanouškům i hráčům děkujeme! ALL FALCONS!

zdroj: FCB Stěžery-fotbal