Na závěr podzimu výhra ve Smiřicích

01.11.2021 07:46

Smiřice - Stěžery 1:5 (0:4)

V posledním utkání roku 2021 zvítězili Falcons ve Smiřicích 5:1, přičemž rozhodnuto bylo již do poločasu. Hned v páté minutě poslal Stěžery do vedení Faltus, kterého o šest minut později napodobil výstavní standardkou alá Santi Cazorla Roman Štěpánek. Po dvacáté minutě se za přispění silného větru ze severu prosadil Havlíček, na jehož branku navázal kličkou gólmanovi Pešl - 4:0.

Po změně stran se domácí dostali ke snížení na rozdíl tří branek, ovšem závěr utkání patřil nečekanému ofenzivnímu esu. Stěžerská jednička Filip Švehlík nastoupil do útoku a po uvolnění Faltusem nekompromisní střelou rozvlnil smiřickou síť popáté!

O nadcházejícím víkendu sehraje poslední utkání ještě béčko. Výkop je v sobotu 6.11. v 14:00, soupeřem bude Olympie HK. Následně nás čeká zhodnocení první poloviny sezony u jontového nápoje.

„ O zaslouženém vítězství rozhodli hosté již v prvním poločase.” - Václav Tarantík, vedoucí Smiřic

„Myslím si, že zasloužené vítězství našich řad, kterého si o to víc vážím, že přišlo na závěr náročného podzimu a nebyli jsme úplně v top sestavě. Teď se dáme do kupy a na jaře pokračujeme.“ - Radim Pavlík, trenér hostů. 

-zdroj FCB Stěžery - fotbal