Poklidné vítězství v tréninkovém tempu

30.05.2022 11:20

28.5.2022

Stěžery A - Opočno 5:0 (3:0)

Jelikož se soupeř z Opočna dostavil pouze s devíti muži do hry, bylo jen otázkou, na jakém čísle se zastaví světelná tabule. Důležité bylo, že první změna skóre proběhla již ve druhé minutě, když se po vysunutí Štěpánkem prosadil Miček. Do poločasu ještě pojistil vedení dvěma góly Paulů, jenž po změně stran dovršil hattrick. Pátou branku přidal Halberštát.
Dvě kola před koncem je tak jisté, že Falcons skončí, v historicky první sezoně v krajské soutěži, na skvělém druhém místě! Příští víkend je na programu VÝJEZD SEZONY! Utkání ve Vamberku se hraje v sobotu 4.6., odjezd fanbusu s hráči je v 15:00 od našeho hřiště.
Radim Pavlík, trenér Stěžer
„Tři veledůležité body a na zbytek se historie ptát nebude.”
Martin Šnajdr, trenér Opočna
„Tady není co hodnotit. Ráz utkání byl daný už před výkopem, protože jsme k němu dorazili pouze s devíti hráči. Nebylo to ale tím, že by nám jedno auto nedorazilo kvůli chybné navigaci. Prostě je to naše jarní realita. Zápas se tak proměnil v trénink naší defenzívy a domácího útoku. Když jsme v závěru dohrávali po zraněních pouze v sedmi, "houslická reminiscence" byla dokonána. Před kluky smekám, že utkání odehráli zodpovědně, a domácím se omlouváme za degradaci tohoto zápasu!“