Povedená otočka a hattrick Gabriela

17.04.2023 09:34

 Poprvé v letošním roce se stěžerští ukázali na domácím hřišti. A bylo co sledovat. Byli to sice hosté, kteří se v 16. minutě dostali do vedení, ovšem domácí nesložili zbraně a ještě do poločasové přestávky srovnali po povedené příemní ráně Halberštáta. Po změně stran upravili Falcons taktiku, což se následně ukázalo jako správným řešením. V 57. minutě zužitkoval Tušicův centr hlavičkou Gabriel. Situaci poté hlavní rozhodčí prodiskutoval s lajnovým a jelikož se o ofsajd nejednalo, šly Stěžery do vedení. O pět minut později využil Gabriel krásně předloženého míče od Halberštáta a ve skluzu navýšil vedení na 3:1. Broumov poté vrhl všechny síly do útoku, což vyústilo v kontaktní branku na 3:2. V samotném závěru, když hosté hráli opravdu na velké riziko, vystihl Gabriel rozehrávku broumovského brankáře a střelou do prázdné brány dovršil hattrick.
Po dvaceti odehraných kolech mají Falcons na svém kontě 27 bodů a patří jim 10. příčka.
Marcel Tuček, sekterář Stěžer:
„Důležitá výhra se soupeřem, který stál v tabulce o 3 body před námi. Na těžkém ale přijatelném terénu rozhodla znovunalezená střelecká potence Jirky Gabriela. Soupeř byl do přestávky lepším týmem. Po vyrovnávací brance se hra vyrovnala. Střelecké štěstí tentokrát stálo při nás.“
Ondřej Zinke, Broumov
„Po prvním poločase jsme drželi nerozhodný výsledek,sporné rozhodnutí rozhodčích ,poté způsobilo že se domácí dostali do vedení. Na nás byla sice vidět snaha ,ale svými chybami jsme domácím darovali vítězství.”
V nadcházejícím utkání zajíždí Falcons do Trutnova. Výkop je naplánován na “pomajálesovou” neděli 23.4. v 17:00. Autobus odjíždí v 15:00.

zdroj: FCB Stěžery - fotbal