S absencemi za dva body

04.04.2022 11:43

sobota2.4.2022

Meziměstí - Stěžery 2:2 (4:5 pen)

V sestavě bez ženicha Kuby Váchy, svědka Karla Váchy, DJ Švehly, nemocného Gabriela, zraněného Havlíčka a trenéra Pavlíka se jelo na nejdelší výlet I.B třídy sezony.
Nejistá obrana zatápěla debutantovi Smetiprachovi v brance. Sice jsme měli více ze hry, stále si vytvářeli šance a trefili 2x břevno, nicméně do druhého poločasu jsem šli s nepříznivým stavem 1:2. Naši branku dal po rychlé akci Halberštát přízemní střelou na zadní tyč. Nadále jsme se tlačili do vápna soupeře a vystřelili snad 15x směrem na branku. Povedlo se pouze vyrovnat Tučkovi volejem z těžkého úhlu.
V penaltovém rozstřelu jsme, stejně jako minulý víkend, vše proměnili a jelikož Smetiprach hned první penaltu lapil, bereme opět dva body.
Jindřich Kitler, trenér Meziměstí:
„Po dlouhé době jsme se představili v domácím prostředí a přijelo k nám velmi dobré a kvalitní mužstvo.Fotbal je o chybách tak to bylo na obě strany.Na konec nás hosté zmáčkli,ale ustáli jsme to a byl z toho bod,který bereme všema deseti.Penalty to je loterie.Děkuji své pravé ruce a všem ostatním hráčům.“

Radim Pavlík, trenér Stěžer:
„Pro nás, bohužel, ztráta jednoho cenného bodu. Houževnatý soupeř a naše neschopnost se s tím vypořádat ve spojení s hrubými chybami v naší defenzivě stanovil konečný výsledek.“

V dalším utkání hostíme Sokol Malšovice. Utkání se hraje ve Stěžerách v neděli 10.4. od 16:30.

- zdroj FCB Stěžery - fotbal