Turnaj v Cholticích, 6.-7.8.2017

07.08.2017 09:31

Semifinále, sobota 5.8. Zasloužená prohra v Cholticích.
Choltice - Stěžery 5:2 (3:1)
Branky: Mokrejš, Pešl.
Sestava: dorostenec - dorostenec, Brendl, Mlateček, Bleha - dorostenec, Gabriel, Vejchoda, dorostenec - Mokrejš, Pešl.
Náhradníci: dorostenec, dorostenec.
Stěžerští ve velmi okleštěné sestavě nestačili na soupeře z vyšší soutěže Slavoj Choltice. Už úvod utkání naznačil, kdo bude na hřišti dominantním celkem. Domácí se ve třetí minutě ujali vedení a přesvědčivým výkonem dávali mladému stěžerskému kádru lekci jednoduchosti fotbalu. Zatímco hosté se dostávali do kombinací sporadicky, choltičtí hráči si vytvářeli jednu šanci za druhou. První branku Rolkova výběru zaznamenal po pohledné kolmici Mlatečka Mokrejš, který si lobem vychutnal domácího brankáře a vyrovnal na 1:1. Druhou trefu si připsal Pešl, který po Gabrielově kolmici prostřelil choltickou jedničku.

O 3.místo, neděle 6.8. Z Choltic s bronzem!
Stěžery - Bukovka 4:1 (3:1)
Branky: 2x Mokrejš, Pešl, Borovský.
Sestava: Štěnička - Tušic, Mlateček, Bílek, Štosek - Borovský, Štěpánek, Vácha J., Archleb (46. Gabriel) - Pešl, Mokrejš.
Stěžerský celek napravil dojem ze včerejší prohry a v Choltickém turnaji obsadil třetí příčku. Do vedení však šli hráči Bukovky, kteří se prosadili hlavičkou po rohovém kopu. Rolkův výběr byl však na hřišti lepším celkem, a tak vývoj utkání ještě do poločasu otočil, když se dvakrát prosadil Jakub Mokrejš a jednou, v zápase velmi agilní, Jakub Pešl. Po změně stran ještě navýšil vedení Borovský, jenž se poprvé představil v "barcelonském" dresu.

Zdroj: fcb/stezery-fotbal