Z Javornice se třemi body, čistým kontem a skvělým pocitem

25.10.2021 09:25

13.kolo JAKO I.B. sk.B
Javornice - Stěžery A 0:2 (0:1)

sestava: Švehlík - Tuček,  J.Vácha, Samšeňák , J.Doležal (82.Pospíšil) - Havlíček, Gabriel (72.Halberštát),  Štěpánek, Pešl  - Bílek (60.Brom),  Faltus(82.Mokrejš)
góly: Gabriel, Faltus

Za výborného povzbuzování obou táborů sehráli stěžerští velmi náročné utkání. Na specifickém, velmi úzkém, hřišti nebylo mnoho času na kombinaci a tak bylo k vidění dost dlouhých míčů a soubojů. Nutno však podotknout, že ne zákeřných.
Jasný plán vstřelit první branku Falcons vyšel. V 15. minutě vracel odvrácený míč do vápna Štěpánek, který si Gabriel zpracoval na prsa a následně nekompromisní střelou poslal do sítě - 1:0.
Domácí se poslední zápasy v koncovce trápí, což, naštěstí pro nás, pokračovalo i tentokrát. Dvě - tři velmi slibné šance Javornice zužitkovat nedokázala, a tak Radim Faltus deset minut před koncem využil zaváhání domácí defenzivy a pojistil jedenácté vítězství v sezoně.
Závěrem dovolte, abychom jménem hráčů i realizačního týmu, poděkovali jak stěžerským, tak javornickým fanouškům. V sobotu vytvořili výbornou kulisu, kterou by nám mohli závidět v kdejakém klubu první ligy. Byli jste výborní! 
O nadcházejícím víkendu nás čeká poslední utkání roku 2021. V sobotu od 14 hodin zavítáme na stadion do Smiřic.
„Odehráli jsme s velmi kvalitním soupeřem vyrovnané utkání ovšem až na naši koncovku. Ta byla opět jalová . Naopak hosté byli trpěliví a hned svoji první příležitost využili. Druhou branku pak od nás dostali "darem". Hrálo se v parádní fotbalové atmosféře, bohužel naši diváci teď trpí, když vidí, co vše se dá zahodit.. Gratulace hostům a pochvala rozhodčím.“ - Tomáš Krunčík, trenér domácích.
„Veledůležité tři body po dobře odvedeném výkonu, proti silnému soupeři. Vynikající výkon domácího golmana a obrany před ním. Gratulujeme. A to, co se dělo v hledišti bych přál zažít každému sportovnímu fandovi. Neuvěřitelní fanoušci obou stran udělali atmosféru, kterou by záviděl i ligový tým. Je paráda, když se lidé fotbalem baví.“ - Radim Pavlík, trenér hostů.
 - zdroj FCB Stěžery - fotbal