Z Předměřic se třemi body

18.04.2022 13:32

sobota 16.4.2022

Předměřice - Stěžery 0:2 (0:1)

Na podzim předvedly Předměřice ve vzájemném duelu velmi organizovaný výkon, ze kterého vzešly vítězně. Tentokrát probíhalo utkání odlišně a za delší část provazu tahaly po celou dobu stěžerští. Těm vyšel výborně vstup do utkání, když už ve třetí minutě využil pobídnutí Davida Mička Kája Vácha. Do konce poločasu ještě zahrozil po rohovém kopu Samšeňák, lob Mička se otřel o tyč, ale skóre se neměnilo.
Krátce po změně stran přišla uklidňující branka. Karel Vácha vyvezl míč po levé straně a na konci akce stál radující se Petr Halberštát.
Vzhledem k dalším výsledkům v soutěži odskočily Stěžery na druhém místě před třetí Slavií na 6 bodů. Naopak na vedoucí Třebeš ztrácíme bodů sedm.
Lukáš Mrkvička, trenér Předměřic
„Zasloužená výhra hostů. Dnes jsme zaostali ve všech parametrech, které ovlivňují fotbalový výsledek. Proto také Stěžery odvážejí všechny body.“
Radim Pavlík, trenér Stěžer
„Na rozdíl od podzimního zápasu jsme dokázali rychle skórovat a pak diktovat tempo hry po zbytek zápasu. Škoda jen dalších šancí, které jsme nedokázali využít, tak aby celkový výsledek odpovídal průběhu hry.“
Příští víkend se představíme v Českém Meziříčí. Výkop je v sobotu 23.4. v 17:00. - zdroj FCB Stěžery - fotbal